Gabe Newellillä riittää edelleen sympatiaa Cyberpunk 2077:n kehittäjille

21.01.2021 20:26 | Muropaketin toimitus

CD Projekt Red joutui kohun keskelle, kun Cyberpunk 2077 osoittautui varsinkin PlayStation 4:llä ja Xbox Onella hyvin keskeneräiseksi pelijulkaisuksi. Valve-pomo Gabe Newellillä riittää kuitenkin sympatiaa Cyberpunk 2077:stä vastanneelle pelistudiolle.

Cyberpunk 2077 oli ainakin Newellin omakohtaisten kokemusten perusteella viihdyttävä pelikokemus. ”Tiedän vain, että monet PC-pelaajat ovat minun lisäkseni tyytyväisiä peliin”, Newell totesi TVNZ:n haastattelussa.

”Pelikehittäjänä minulla riittää sympatiaa kaikille niille studioille ja kehittäjille, jotka joutuvat tekemään kompromisseja PC- ja konsoliversioiden välillä”, Newell jatkoi. ”Cyberpunk 2077 on monella tapaa aivan loistava ja pelistä voi nähdä, kuinka paljon vaivaa siihen on upotettu. On upeaa, että tämän kokoluokan projekti saatiin ylipäätään julkaistua.”

Newell uskoo, että CD Projekt Red onnistuu korjaamaan ajan kanssa myös Cyberpunk 2077:ssä edelleen piilevät ongelmat. ”CD Projekt Red on hyvä tekemään pelaajista tyytyväisiä pitkässä juoksussa.”