Uusimmat

Galleria: Switchin upea Diablo-painos ja kaikki muut erikoisversiot Nintendon hittikonsolista

16.10.2018 11:30 Muropaketin toimitus

Nintendo Switch

Nintendo Switchistä on ehditty julkaista jo useampia erikoisversioita. Kokosimme kuvat konsolin kaikista eri versioista.

Nintendo Switch saapui markkinoille puolitoista vuotta sitten, ja siitä on ehditty nähdä jo useampi erikoisversiokin. Juuri julkistetun, ensi kuussa ilmestyvän Diablo III -version kunniaksi kokosimme alle kuvat kaikista virallisista Nintendo Switchin erikoispainoksista.

Otimme mukaan kuitenkin vain ne konsolin erikoispaketit, joissa itse konsoli tai ohjaimet poikkeavat Switchin perusversiosta. Esimerkiksi Fortnitesta julkaistava paketti sisältää aivan tavallisen Switch-konsolin.

Jo viime vuonna Switchistä saapui markkinoille pari erikoisversiota, joista ensimmäinen oli Splatoon 2 -pelin oma versio. Tässä konsolissa ei kuitenkaan ollut muuta erikoista kuin värikkäät ohjaimet, ja joissakin versioissa mukana tullut konsolisuojus.

Tietenkin myös Super Mario Odyssey sai oman versionsa, mutta siinäkin itse konsoli ja telakka olivat vielä vailla koristeluita. Mario-pakettia myytiin sitäkin myös konsolisuojuksen kera.

Jo selvästi omaperäisempi on Nintendo Labo -lisäosien kanssa samoihin aikoihin julkaistu paketti, jossa konsoli on suunniteltu sopivan yhteen ruskean aaltopahvin kanssa.

Tyylikkäillä koristeluilla oli varustettu myös Switchin Monster Hunter XX -versio.

Loppuvuoden 2018 aikana ilmestyvistä Switch-painoksista ensimmäisenä ehtii kauppoihin juuri julkistettu Diablo-versio, joka näyttää tältä. Diablo III ilmestyy Switchille 3. marraskuuta.

Tulevista Switch-versioita söpöin on kiistatta Pokémon Let’s Go -pelien oma konsoli. Let’s Go Pikachu ja Let’s Go Eevee ilmestyvät 16. marraskuuta.

Vielä joulukuussa saapuu myyntiin Super Smash Bros. Ultimate -kamppailupelin oma konsoli, jonka näet alta. Peli ilmestyy 7. joulukuuta.