Gamescom 2018: Ubisoftin kiehtova trilleripeli Transference julkaistaan pian – ilmainen demo jo nyt tarjolla PS4-pelaajille

22.08.2018 15:21 | Muropaketin toimitus

Ubisoft esittelee tulevaa Transference-peliään tuoreella Gamescom-trailerilla. Tummanpuhuvaa mysteeriä voi kokeilla maksutta ennakkoon PlayStation 4:llä.

Ubisoft on paljastanut Gamescom-messuilla tulevan Transference-pelinsä julkaisupäivän sekä uuden pelidemon. Trilleripeli ilmestyy 18. syyskuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Transference tukee myös PlayStation VR:ää, sekä PC:llä Oculus Riftiä ja HTC Viveä.

Virallisessa tiedotteessa kiehtovaa peliä kuvaillaan näin:

”Pelaajat tutkivat pelissä mielen digitaalisesti luotua versiota pyrkien paljastamaan siellä piilossa olevat salaisuudet. Talon mysteereitä ja pulmia selvittäessään pelaajat kohtaavat perheen, jonka jokaisella jäsenellä on oma tarinansa ja näkemyksensä muistoihin haudatuista tapahtumista.”

PlayStation 4:llä pelistä on myös jo tarjolla demoversio, joka on ladattavissa PlayStation Storesta. Ilmaista demoa voi lopullisen pelin tapaan pelata joko VR-tuella tai ilman.

Alta näet Transferencen Gamescom-videon.