UUSIMMAT

[Gamescom 2019] Synced: Off-Planet on uusi scifi-räiskintä, joka tukee säteenseurantaa

19.08.2019 11:30 | Muropaketin toimitus | 1

Tencent ja NVIDIA esittelevä Gamescom-pelimessuilla uuden scifi-räiskinnän, joka tukee edistynyttä RTX-tekniikkaa.

Gamescomin kynnyksellä on julkistettu uusi scifi-räiskintä Synced: Off-Planet, jota pelijätti Tencent kehittää yhteistyössä NVIDIAn kanssa. IGN:n mukaan kyseessä on PvPvE -räiskintä, jossa yhteen ottavat jopa 50 ihmispelaajaa ja 1000 tekoälyn ohjaama kyborgisotilasta.

Alta näet pelin julkistustrailerin.

Synced: Off-Planet tukee NVIDIAn säteenseurantatekniikkaa, ja alla oleva toinen traileri paljastaakin, miltä pelimaailma näyttää säteenseurannalla ja ilman sitä. NVIDIAn omilta sivuilta löytyy myös interaktiiviset vertailukuvat.

Lisätietoja pelistä julkistetaan varmaankin Gamescomissa viikon aikana, sillä peliä on kerrottu esiteltävän pelimessuilla.

Keskustelu

Hienolta näyttää. Täytyy tosin sanoa, että Nvidian onneksi noissa säteenseuratademoissa ei näy ruudunpäivitysnopeus eikä tietenkään mainita millään tavalla, että puolet Rtx-linjan korteista on liian tehottomia pyörittääkseen pelejä pelattavilla freimeillä kyseisen ominaisuuden kanssa. Uutta konetta kasatessa tullut liiankin selväksi, että ainakaan 2060-kortin hankkiminen ei ole millään tavalla järkevää jos perusteena on säteenseurannan käyttäminen, 2070 selviää juuri ja juuri niistä puolesta tusinasta pelistä jolle kyseinen ominaisuus on tullut/tulossa, aika korkealla hintalapulla tosin.

Muropaketin uusimmat