UUSIMMAT

GameXpo käynnistyi: Tällaista on Messukeskuksen pelitapahtumassa

03.11.2017 20:08 | Muropaketin toimitus

Toista kertaa järjestettävät GameXpo-pelimessut käynnistyivät tänään Helsingin Messukeskuksessa. Paikan päällä voi muun muassa seurata eSports-turnauksia, kokeilla tulevia pelejä tai osallistua lautapeliturnaukseen.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty GameXpo-tapahtuma käynnistyi tänään Helsingin messukeskuksessa. GoExpo Winterin kanssa samanaikaisesti järjestettävä tapahtuma esittelee pelikulttuuria eSportsista aina lautapeleihin.

Messuksen GameXpo-alueella ovat esittelyssä useat uutuuspelit, kuten Assassin’s Creed Origins, That’s You, Hidden Agenda sekä Just Dance 2018. Kaikkia pelejä pääsee myös itse kokeilemaan, ja Bandai Namcon kojulla on mahdollisuus kokeilla jopa vasta ensi vuonna ilmestyviä pelejä, esimerkiksi Code Vein -toimintaroolipeliä sekä Dragon Ball Fighterz -kamppailupeliä.

Sony tarjoaa myös mahdollisuuden kokeilla PlayStation VR:ää, sekä pelkällä VR-päähineellä että ohjainten kera. Sonyn pisteellä voi testata myös aiemmin tänä vuonna julkaistua PS VR:n tähtäinohjainta.

Viikonlopun aikana GameXpossa järjestetään myös esimerkiksi Cosplayn SM-kilpailut sekä ASUS ROG Overwatch-turnaus. Perinteisempien pelien ystävät voivat pistäytyä Suomen Lautapeliyhdistyksen kojulla pelaamassa valikoituja lautapelejä, sekä seurata Pandemia ja Saboteur -pelien turnauksia. Kahdella tapahtumalavalla järjestetään myös monipuolisesti ohjelmaa, ja kuulemaan voi tulla vaikkapa pelikasvatuksesta tai digitaalisten pelien narratiiveista.

GameXpon ohjelmaan voi tutustua tarkemmin messujen verkkosivuilla. Alta näet muutamia kuvia messualueelta.

Muropaketin uusimmat