Uusimmat

Gearboxin toimitusjohtaja: Borderlandsin graafinen tyyli rajoittaa sarjan menestystä

03.09.2017 11:04 Muropaketin toimitus

Gearboxin toimitusjohtaja Randy Pitchfordin mukaan Borderlandsin graafinen tyyli on kääntynyt sarjan menestystä vastaan.

Gearboxin toimitusjohtaja Randy Pitchford kertoi IGN:n haastattelussa kokevansa, että Borderlandsin graafinen tyyli rajoittaa pelisarjan menestystä. Borderlands erottuukin monista muista räiskintäpeleistä omintakeisilla, sarjakuvamaisilla grafiikoillaan.

Pitchford kertoi haastattelussa olevansa edelleen sitä mieltä, että sarjakuvamainen tyyli oli silti oikea ratkaisu Borderlandsiin. Pitchford toteaa kuitenkin, että maailmassa on yksinkertaisesti paljon pelaajia, jotka eivät pidä sarjakuvamaisista grafiikoista ja jotka eivät siten osta Gearboxin räiskintää. ”Se on turhauttava este sarjan kasvulle”, mies toteaa.

Myyntilukujen valossa Borderlands on kuitenkin menestynyt mainiosti, sillä Borderlands 2 myi maaliskuuhun 2015 mennessä yli 12 miljoonaa kopiota. Pitchford ei ole silti tyytyväinen myyntilukuihin: ”Tavoitteemme on viihdyttää koko maailmaa ja maailmassa on silti valtava määrä pelaajia jotka eivät ostaneet Borderlandsiä. Jos maailmassa on seitsemän miljardia ihmistä, on 25-30 miljoonaa myytyä kopiota aika huono suoritus”, Pitchford kertoo naurahtaen.

Muropaketin uusimmat