UUSIMMAT

Gearboxin toimitusjohtaja: “Siinähän itkette ja mussutatte, mutta Epic Store on paras paikka Borderlands 3:lle”

17.04.2019 21:03 | Muropaketin toimitus | 2

Borderlands-studion pomo on vastannut kaikille Epic Storesta hermoileville, että Borderlands 3 on täysin oikea myyntipaikka pelille.

Gearboxin toimitusjohtaja Randy Pitchford on kyllästynyt siihen valitukseen, joka kaikuu Borderlands 3:n digitaalisen myyntipaikan, Epic Storen, ympärillä.

Pitchford on tehnyt sosiaalisessa mediassa hyvin selväksi, mitä mieltä hän on päätöksestä tuoda odotettu peli myyntiin Epic Storeen yksinoikeudella.

Gearboxin pomon mielestä yksinoikeudella myyminen tekee pitkässä juoksussa hyvää studiolle, Epic Storelle ja pelaajille. Varsinainen päätös asiasta kuului julkaisija 2K Gamesille, vaikka myös Pitchforkin mielipidettä kuunneltiin.

Epic Storen ominaisuuksien puutteesta on valitettu jo pitkään, mutta Pitchfordin mielestä tilanne on täysin erilainen, kun Borderlands 3 julkaistaan syyskuussa.

Pitchford sanoo hyvin selvästi, että hänen mielestä pelaajat voivat itkeä ja mussuttaa niin paljon kuin haluavat, sillä tulevaisuudessa tullaan huomaamaan, että juuri nyt on se hetki jolloin PC-pelien myyntiä koskeva monopoli on murskattu. Asiasta uutisoi PC Gamer.

Borderlands 3 ilmestyy syyskuun 31. Epic Games Storessa, jossa sitä myydään yksinoikeudella ensi vuoden huhtikuuhun asti.

Uutista korjattu 18.4. klo 15.35: Randy Pitchfordin nimi muutettu Pitchforkista oikeaksi.

Keskustelu

Gearboxin toimitusjohtaja: "Siinähän itkette ja mussutatte, mutta Borderlands oli paras kohde Segan antamille Aliens: Colonial Marinesin kehitysrahoille"

:smoke:

Gearboxin toimitusjohtaja: "Siinähän itkette ja mussutatte, mutta setää ei kiinnosta niin kauan kun setä takoo enemmän fyffeä"

:psmoke:

Muropaketin uusimmat