Generation Zero julkaistaan maaliskuussa – Pelissä taistellaan tappajarobotteja vastaan 1980-luvun Ruotsissa

27.02.2019 21:15 | Muropaketin toimitus

Avalanche Studiosin kehittämässä Generation Zerossa loikataan 1980-luvun Ruotsiin, jossa yritetään selviytyä vihamielisten tappajarobottien täyttämällä maaseudulla.

1980-luvun Ruotsi muuttuu Just Cause -peleistä tutun Avalanche Studiosin toimesta taistelutantereeksi. Generation Zerossa länsinaapurin maaseudulla mylläävät murhanhimoiset tappajarobotit, joita vastaan pelaajat yrittävät selviytyä sissitaktiikan avulla.

Samalla yritetään pähkäillä, mitä ihmettä oikein tapahtuu: mistä nämä robotit oikein tulevat, ja miksi ne haluavat tehdä ihmiskunnasta selvää jälkeä.

Avoimen pelimaailman Ruotsissa houkutellaan robotteja väijytyksiin, jotta niistä saadaan raajarikkoisia – tai jopa tuhottua. Jos tässä ei onnistuta, näkyvät vihollisiin tehdyt vauriot niin pitkään, kunnes robotti on savuava metallikasa.

Robottien kimppuun voi hypätä yksin tai kolmen kaverin kanssa. Kuten yleensä tällaisissa moninpeleissä, asiat luistavat yhteistyön toimiessa mahdollisimman hyvin. Suora sodankäynti ei ole vaihtoehto näin massiivisten ja väkevästi aseistettujen sotakoneiden kanssa, eli taktikointi on elinehto.

Kehittäjät takaavat, että Apex-pelimoottorin ansiosta Generation Zeron maailmassa on täysi vuorokausirytmi ennustamattomalla säällä varustettuna. Lisäksi tekoälyn sanotaan olevan hyvin toimiva, ja esimerkiksi äänimaailma musiikkeineen on ensiluokkaista, kerrotaan tiedotteessa.

Generation Zero tulee saataville PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle maaliskuun 26. Lisätietoja pelistä löytyy sen nettisivuilta.