UUSIMMAT

Noirea, murhia, etsiväntöitä ja räiskintää – Pekka sukelsi Blues and Bulletsin salaisuuksiin

20.09.2015 20:00 | Jukka O. Kauppinen

Pekka Leinonen tykkää kun tapahtuu. Blues and Bullets –etsiväpelisarjan ensimmäisessä osassa kaikkea piisaa ja vieläpä hyvällä maulla!

Reaalimaailmasta tuttu nimi, Lahjomattomien Eliot Ness haluaisi vain rauhassa tarjoilla mustikkapiirakkaa Blues and Bullets -ravintolassaan ja unohtaa entisen elämänsä poliisina. Menneisyydellä on vain ikävä tapa vetää takaisin, aina vain lujemmin, vaikka sitä miten koettaakaan paeta. Eräänä sateisena päivänä ravintolaan saapuu musta mies, joka tuo mukanaan reliikin kahdenkymmenen vuoden takaa ja kertoo, että pomolla on keikkaa tarjolla.

Ness päättää muitta mutkitta sulkea ravintolan ja heittää trenssin ylle. Pomo ei ole kukaan muu kuin itse arkkivihollinen Al Capone, joka on vapautunut vankilasta ja jäänyt eläkkeelle. Hän haluaa palkata Eliotin etsimään kadonneen pojantyttärensä. Miksi juuri hänet? Koska mies ei laittanut 20 vuotta sitten luotia otsaan, vaikka siihen oli täydellinen tilaisuus. Tästä alkaa seikkailu Esperanzan kaupungin korruption mädättämään sydämeen ja sen takana piilevään synkkään salaisuuteen.

Lue koko arvostelu: Blues and Bullets Episode 1: The End of Peace (PC, Xbox One)

bluesandbullets_ep1_arv_0uut2

Lisää aiheesta

King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

Pillars of Eternity: White March Part 1 DLC (Linux, Mac, PC)

Sproggiwood (Android, iOS, Mac, PC)

Steins Gate (PS3, PS Vita)

Until Dawn (PS4)

Victor Vran (PC)