Horizon Zero Dawnin laajennus lähestyy – Esittelyssä pelin uusin tappokone

02.11.2017 09:42 | Muropaketin toimitus

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawnin odotettu The Frozen Wilds -laajennus ilmestyy jo ensi viikolla. Tuoreella videolla esitellään kuolettavaa Scorcher-robottia.

Ensi viikolla PlayStation 4 -pelaajat pääsevät jälleen palaamaan Horizon Zero Dawnin jättiläisrobotteja vilisevään maailmaan, kun tarinallinen The Frozen Wilds -laajennus ilmestyy tiistaina 7. marraskuuta. Laajennus sisältää uuden pelialueen ja tehtävien lisäksi tietysti myös uusia robotteja, ja Guerrilla Gamesin tuoreella videolla yksi niistä nostetaan valokeilaan.

Alla olevalla videolla kehittäjät esittelevät uutta konetta, joka kantaa nimeä Scorcher. Susiin ja kissaeläimiin perustuva Scorcher käyttää nimensä mukaisesti taistelussa tulta hyväkseen tuhoisissa iskuissa. PlayStation Blogin mukaan Scorher tekee vahinkoa samassa mitassa kuin jo peruspelissä tavattu Thunderjaw, joten mistään vähäpätöisestä vihollisesta ei tosiaan ole kyse.

The Frozen Wilds on tilattavissa ennakkoon PlayStation Storesta, jossa se on PlayStation Plus -jäsenille myös muutaman euron alennuksessa.