Mainio suomalaislautapeli Eclipse sai myös tietokoneversion

21.09.2016 18:00 | Miikka Lehtonen

Suomalainen Eclipse on modernin lautapelaamisen klassikkoteoksia. Se oli kuin Master of Orion lautapeliksi muunnettuna ja vieläpä erinomaisen hyvin tehtynä. Pelistä tehtiin sittemmin myös mobiiliversiot, jotka on nyt käännetty myös PC:lle.

Touko Tahkokallion kehittämä ja Lautapelit.fi:n julkaisema Eclipse: A New Dawn for the Galaxy oli erinomaisen toimiva, laadukas ja elegantti lautapeliversio Master of Orioneista ja muista 4X-peleistä. Pelin ideana oli tutkia uutta teknologiaa, etsiä uusia maailmoja, laajentaa imperiumiaan ja taistella muita pelaajia vastaan. Lautapeliin on julkaistu jo useampikin lisäosa ja sillä on vankka faniporukkansa.

Myös se lautapelin mobiiliversio toimi erinomaisen hyvin, joten on kiva nähdä, että se on käännetty myös tietokoneille. Samalla ympyrä myös sulketuuu, kun tietokonepelin lautapeliversiosta tehtiin taas tietokoneversio. Kunnon Ouroboros-pelinkehitystä!

Eclipse on tätä lukiessasi saatavilla Androidin ja iOS:n ohella siis myös Macille että Windowsille ja sen voi napata mukaansa Steamista 13 euron hintaan.

Lisätietoja: Steam