Uusimmat

Total War: Warhammerista tuli totaalinen hitti

28.05.2016 12:00 Juho Anttila

Kun joku julkaisee oikein hyvän pelin, toivoisi sille luonnollisesti menestystä. Total War: Warhammerin kohdalla tähdet näyttävät olevan nyt oikeassa asennossa. Paitsi että peli on luvalla sanoen törkeän hyvä, ovat myös pelaajat huomanneet teoksen erinomaisuuden.

Creative Assemblyn uutukainen kelpasi ensimmäisten päivien aikana yli puolelle miljoonalle pelaajalle. Tämä ei ole ihan huono tulos keskiraskaalle strategiapelille, joka julkaistaan ainoastaan PC:lle. Peliä myös pelataan ahkerasti, sillä Steamin tilastot kertovat sen keräävän säännöllisesti yli 100 000 yhtäaikaista pelaajaa.

Tämä tekee Total War: Warhammerista koko pelisarjan nopeimmin myyneen pelin. Mikä mukavinta, teos on sarjan paras myös toisessa tärkeässä asiassa. Total War -pelit ovat kärsineet tyypillisesti julkaisuaikaan kaatuilusta ja muista teknisistä ongelmista. Vaikka Total War: Warhammerkaan ei ole ollut täysin ongelmista vapaa, näyttäisi se silti olevan alusta saakka paremmassa kunnossa myös teknisesti kuin sarjan aiemmat osat.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: www.totalwar.com/product/total-war-warhammer

Lisää aiheesta

Niin hienoja bullshotteja ettei Warhammeria sanotuksi saa

“Paras Total War” totesi Dome.fi:n mies Warhammerista ja palasi sotimaan

Nauti komeasta Total War: Warhammer -pelitaiteesta