UUSIMMAT

Silent Hill -pelien karmiva Pyramid Head muuttuu sympaattiseksi Bomberman-pelissä

30.06.2017 14:26 | Muropaketin toimitus

Nintendo Switchille ilmestynyt Super Bomberman R sai tuoreessa päivityksessä pelattavaksi hahmoksi Silent Hill -sarjan karmivan pääpahiksen.

Super Bomberman R oli yksi maaliskuussa ilmestyneen Nintendo Switchin julkaisupeleistä, ja nyt toimintapelille on juuri julkaistu ilmainen DLC-laajennus. Eurogamer kertoo, että tuore päivitys toi peliin paitsi uusia tasoja, myös uusia hahmoja Konamin pelisarjoista.

Bombermanin pirteää sokkelotoimintaa voi nyt pelata Castlevania-sarjan Simon Belmontilla ja Gradiuksen Vic Viperilla, mutta ehdottomasti yllättävin lisäys täytyy olla Silent Hill -pelisarjan karmiva Pyramid Head.

Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, on Silent Hill 2:ssa (2001) ensi kertaa nähty kammotus muuttunut Bomberman-tyyliseksi, hyvinkin sympaattiseksi hahmoksi. Kuten hahmolle on sopiikin, kertoo Eurogamer Pyramid Headin ”peittoavan viholliset välittömästi”.

Super Bomberman R oli pelisarjan ensimmäinen pääpeli yli vuosikymmeneen, ja se myikin alle kahdessa kuukaudessa reilut puoli miljoonaa kappaletta. Valitettavasti peli on Metacriticin mukaan kerännyt lähinnä keskinkertaisia arvioita.

Muropaketin uusimmat