UUSIMMAT

Uutispotpuri: Dark Souls III, Skyshine’s Bedlam, Viktor Vran, Horse Life 4, Shades of Black

17.09.2015 19:00 | Jukka O. Kauppinen

Uutispotpurissa tiukkaa uutistiivistettä suoraan suoneen:

 

Dark Souls III, tuo muun muassa Heikki Takalan äärettömän suuresti rakastaman pelisarjan seuraava osa, julkaistaan muuten sitten ensi vuoden huhtikuussa. Ja jos mielesi tekee osallistua sen tekemiseen kovin stressaavalla tavalla, niin kehittäjät etsivät tuleviin nettistressitesteihinsä uhreja.

Testaus hoidetaan PS4-konsolilla lokakuun aikana. Niihin voi hakeutua pelin kotisivujen kautta. Peli itsessän julkaistaan PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.

Lisätietoja: http://www.darksouls3.com/

uutispotpuri_20150917-ds3

 

Skyshine’s Bedlam on Mad Maxia, Falloutia, Judge Dreddiä, FTL:ää ja jopa XCOMia sekoittava roguelike-roolipelikokemus, jossa pelaajat matkaavat valtavalla panssaroidulla asuntoautolla pitkin ydinerämaan. Vai olisiko se ennemmin liikkuva talo? No, tuhat ja rapiat ihmistä ja paikallistorjuntaan taktisia ydinaseita. Hot shit!

Visuaalisesti todella vaikuttava seikkailu on armoton pelikokemus, jonka lähin inspiraatio lienee nimenomaan FTL: Faster Than Lightin ”yritän vielä kerran uudelleen” –tyyppinen elämysmatkailu. Mitä siitä jos vituttaa, ehkä huomenna menee paremmin.

Teki Skyshine, julkaisi Versus Evil, pelimoottori Banner Sagasta. Saatavilla nyt PC:lle.

Lisätietoja: http://www.gobedlam.com/

uutispotpuri_20150917-bedlam

 

Viktor Vran hardcoreilee nyt reippahasti, sillä peliin on julkaistu sekä kasuaaliset että hardcorehtavat pelitilapäivitykset. Veteraaniseikkailijat voivat luoda hardcore-hahmot ja koettaa pysyä hengissä mahdollisimman pitkään.

Lisätietoja: https://www.victorvran.com/

uutispotpuri_20150917-viktor

 

Heppatytöille ja -pojille hyviä uutisia. Horse Life 4 näet julkaistaan 3DS-taskukonsolille 13.11.2105. Lisää ratsastushommia siis! Mutta voi: peliin voi luoda ainoastaan heppatyttöjä, ei lainkaan poikia.

uutispotpuri_20150917-heppa

 

Shades of Black taasen vie pelaajat epäonnistuneen kirjailijan sielunmaailmaan. Eikä riitä, että Carolin kirjailijanura tallaa paikoillaan, myös tämän esikuva on ihan hukassa. Niinpä Carol Reed joutuu palaamaan taas etsivähommiin.

Shades on jo 11. Carol Reed –etsiväseikkailu, joten faneja varmaan löytyy Suomestakin. Ainakin jos tykkäätte murhamysteereistä.

Julkaistu PC:lle, tekijä MDNA Games, julkaisija Tri Synergy.

Lisätietoja: Shades of Black

uutispotpuri_20150917-shades