Ghost of Tsushiman kehittäjät kertoivat, kuinka seikkailun pelimaailma sai lopullisen muotonsa

10.07.2020 16:12 | Muropaketin toimitus

Tässä kuussa ilmestyvä Ghost of Tsushima sijoittuu valtavaan avoimeen maailmaan, joka perustuu tosielämän Tsushiman saaristoon.

Kehittäjien mukaan luonto on Ghost of Tsushimassa tärkeässä roolissa. Sitä varten kehittäjät vierailivat kehitysprosessin aikana useita kertoja tosielämän Tsushimassa. Pelimaailma ei ole yksi yhteen -kopio tosielämän Tsushimasta, vaan pikemminkin kokoelma sen parhaita ja kauneimpia paloja. Luonnon lisäksi pelistä löytyy myös ihmisten luomia rakennelmia, kuten linnoja ja pyhättöjä.

Koska pelimaailma on valtava, on sen luomisessa käytetty erilaisia työkaluja, joiden avulla maisemaa on voitu ”maalata” pelimaailmaan. Jokaisen ruohonkorren ja puun asettaminen käsin olisi tietenkin ollut mahdoton urakka. Kuvakaappauksia ja pelimaailmasta napattuja lyhyitä videoita voi ihastella täältä.

Lisäksi Ghost of Tsushimasta tulee löytymään pelaajaa ohjaava tuuli, joka vie pelaajan kiinnostaviin paikkoihin ja seuraaville tarinan tapahtumapaikoille. Peli ilmestyy PlayStation 4:lle heinäkuun 17. päivänä.