Ghost of Tsushiman väitetään saavan jatkoa jo loppuvuodesta

25.06.2021 11:35 | Muropaketin toimitus

Useampi sisäpiiriläinen on paljastanut Ghost of Tsushiman jatkon olevan kehitteillä ja saapuvan mahdollisesti jo loppuvuodesta.

Yksi vuotajista, luotettavana tunnettu Nick Baker, kertoi jopa pelin kantavan nimeä Ghost of Ikishima, joka on hänen mukaansa itsenäinen laajennus. Hän lisäsi pelin vastaavan hieman Gears 5: Hivebustersia, joka on loppuvuodesta 2020 Gears 5:een julkaistu itsenäinen pari tuntia kestänyt minikampanja.

Bakerin mukaan peli julkaistaisiin jo vuoden 2021 aikana, joten fanien ei tarvitsisi odottaa lisäpelattavaa kauaa. Lisäksi hän spekuloi, että peli julkaistaisiin PlayStation 4:n ohella myös PlayStation 5:lle. Pelin kerrotaan esiteltävän uudessa PlayStation-lähetyksessä, jonka kerrotaan pidettävän piakkoin.

Lisävahvistuksia tuoreelle huhulle antavat Sucker Punchin taannoiset työntekijähaut, joissa etsittiin nimenomaan Japanin kulttuurista ja taiteesta kiinnostuneita henkilöitä. Näiden oletettiin tuolloin viittaavan jatko-osaan, mutta kyse saattaa olla myös nyt mahdollisesti paljastuneesta Ghost of Ikishimasta.