Uusimmat

Ghost Recon Wildlandsin toinen vuosi käynnistyy – Uutta pelisisältöä jo ensi viikolla

04.04.2018 08:32 Muropaketin toimitus

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlandsin julkaisusta on kulunut jo vuosi. Nyt Ubisoft on antanut lisätietoja pelin tulevista laajennuksista.

Viime vuoden suurimpiin pelijulkaisuihin lukeutunut Ghost Recon Wildlands sai ilmestyessään hyvät arvostelut, ja Ubisoft on tukenut peliä uudella sisällöllä koko kuluneen vuoden ajan. Nyt pelijätti on julkistanut, että myös Wildlandsin seuraava vuosi tuo mukanaan rutkasti uutta sisältöä suosittuun open world -räiskintäpeliin.

Alla olevan julkistusvideon mukaan tulevan vuoden aikana julkaistaan neljä suurta Special Operations -päivitystä. Uudet sisällöt tulevat olemaan temaattisia, ja tarjoamaan sekä uusia PvE-kokemuksia että uutta sisältöä PvP-peli Ghost Wariin. Lisäksi kehittäjät lupaavat tehdä pelaajayhteisön toivomia päivityksiä peliin.

Ensimmäinen Special Operation ilmestyy jo ensi viikolla, 10. huhtikuuta, ja se tuo mukanaan muun muassa PvP-moodin nimeltä Sabotage, jonka ohessa julkaistaan uusia karttoja. Luvassa on ensi viikolla myös esimerkiksi uusi PvE-tehtävä sekä uusi PvP-moodin luokka, joista paljastetaan lisätietoja lähipäivinä.

Alta näet Ubisoftin julkistusvideon Wildlandsin toisesta pelivuodesta, ja voit myös lukea Muropaketin alkuperäisen arvostelun pelistä. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Arvostelu: Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands on Ubisoftin kunnianhimoisin peli