Uusimmat

God of War -kehittäjä puolustaa pelisarjan uutta linjaa: ”Teidän pitää ensin pelata sitä peliä”

07.04.2018 10:08 Muropaketin toimitus

Tulevan God of War -pelin pääkehittäjä Corey Barlog on tietoinen pelaajien kritiikistä, mutta kehottaa heitä antamaan pelille mahdollisuuden.

Huhtikuun lopulla ilmestyvä God of War on samannimisen pelisarjan jo kahdeksas peli, mutta se tekee useamman vuoden hiljaiseloa viettäneeseen pelisarjaan monia muutoksia. Esimerkiksi pelin kamerakulma on erilainen, ja päähenkilö Kratosista on kaivettu esiin uusia puolia.

Uudistukset ovat herättäneet ennakkoon jonkin verran kritiikkiä pelaajien keskuudessa, ja myös pääkehittäjä Corey Barlog kertoo olevansa siitä tietoinen.

”Tiedän, että monet ihmiset sanovat, että se on täysin erilainen, muutamme monia asioita ja hashtag Not My God Of War”, Barlog toteaa GameSpotin mukaan. ”Mutta luulen, että monien pitäisi itse peliä.”

Barlog kertoo samassa haastattelussa, että pelistä on tarkoituksella paljastettu etukäteen todella vähän, sillä kehittäjät toivovat pelaajien pääsevän kokemaan uuden God of Warin kokonaisuutena. Hän muistuttaa myös, että suuri osa kehittäjätiimistä on ollut mukana pelisarjan alusta lähtien.

”Mitään ei ole muutettu kyynisyydestä tai painostuksesta tai miten sattuu”, Barlog toteaa. ”Pelisarjan DNA on yhä mukana tämänkin pelin veressä.”

Aiemmin kerroimme Barlogin myös todenneen, että monista uudistuksista huolimatta hän piti sarjan uudelleenkäynnistämistä huonona ideana.

God of War ilmestyy yksinoikeudella PlayStation 4:lle 20. huhtikuuta. Alta voit lukea toimittajamme ensituntumat pelistä, sekä haastattelumme pelin suunnittelujohtajan kanssa.

Haastattelu: God of War (2018) pistää pelisarjan uusiksi, koska ”kukaan ei enää pitänyt Kratoksesta”

Ensikosketus: God of War (2018) on todella vaikuttava toimintapeli, joka sopii uusillekin pelaajille