God of War -ohjaaja paljastaa: pelissä on vielä salaisuus, jota kukaan ei ole löytänyt

05.06.2018 19:01 | Muropaketin toimitus

PlayStation 4:n hittipeli God of Warissa on vielä easter egg -salaisuus löydettävänä, vihjailee pelin ohjaaja Corey Barlog.

Huhtikuun lopulla ilmestynyt God of War osoittautui nopeasti menestyspeliksi, jota on myyty jo miljoonia kappaleita. Ei siis mikään ihme, että pelimaailman jokainen kolkka on koluttu ja siitä on paljastunut esimerkiksi piilotettu loppukohtaus, sekä mahtava Avengers: Infinity War -viittaus.

God of Warin ohjaaja Corey Barlog on kuitenkin GameSpotin mukaan paljastanut, että pelissä on vielä ainakin yksi salaisuus selvittämättä.

”Siellä on mielestäni vielä yksi, jota kukaan ei ole vahvistetusti löytänyt, koska en ole nähnyt mitään puhetta asiasta”, Barlog kertoo.

Barlog ei kuitenkaan suostu paljastamaan asiasta enempää kuin sen, että salaisuuteen ei liity uusia välivideoita. Hän toteaa myös, että pelaajakunnalla on kyky löytää salaisuudet nopeasti, ja hämmästelee, että tekijät ovat onnistuneet säilyttämään salaisuutta viikkoakaan.

God of War on saatavilla yksinoikeudella PlayStation 4:lle. Ylistetty toimintapeli sai täydet pisteet myös Muropaketin arviossa.

Muropaketin uusimmat