UUSIMMAT

God of War: Ragnarökin Thor sai osakseen pelaajilta kritiikkiä – nyt vastaavat tekijät

13.09.2021 08:00 | Muropaketin toimitus

Sony Santa Monican odotetun uutuuspelin Thor-jumala ei näytä Marvel-vastineeltaan.

Studio esitteli God of War: Ragnarökin pelikuvaa PlayStation Showcase lähetyksessä, jossa nähtiin samalla tulevan pelin uusia hahmoja. Skandinaavisesta mytologiasta ammentava toimintapeli tuokin pelaajien näytille tekijöiden omat visiot Odinista ja Thorista, joista jälkimmäinen on saanut hieman kummallisen vastaanoton pelaajilta.

Ilmeisesti Marvelin elokuvissa seikkailevan Chris Hemsworthin esittämään Thoriin mieltyneet pelaajat ovat nimittäin haukkuneet Ragnarökin vastineen lihavaksi, eikä siten sopivaksi kuvaksi jumalasta. Pelin ohjaaja ja luova ohjaaja Eric Williams ja Cory Barlog ovat sittemmin kommentoineet Game Informerille omaa näkemystään:

”Halusimme mennä syvemmälle mytologiaan. [Hahmon iso olemus] luo välittömän läsnäolon, eikä se johdu muskeleista. He vain näyttävät tältä valtavalta ihmismuurilta. Meidän Thor on jumalmuuri, ja siksi se on todella tärkeää”, Williams toteaa.

”Mielestäni siinä on jotain mahtavaa, ettei kaikkien tarvitse olla kiiltävillä muskeleilla varustettuja lihaskimppuja ollakseen mahtavia, voimakkaita ja pelottavia”, Barlog jatkaa.

God of War: Ragnarök julkaistaan PlayStation 5:lle ja PS4:lle vuonna 2022.