UUSIMMAT

God of Warin pääkehittäjä paljastaa, mistä pelistä hän haluaisi remake-version

23.04.2019 13:45 | Muropaketin toimitus

Hittipeli God of Warin pääkehittäjä Cory Barlog haluaisi täydellisen remake-version Chrono Trigger -roolipeliklassikosta. Hän saattaisi olla jopa kiinnostunut tekemään sellaisen.

Viime vuosina on ilmestynyt valtavasti remasteroituja sekä kokonaan uudelleen tehtyjä versioita klassikkopeleistä. Twitter Gaming kysyikin eilen, mistä pelistä pelaajat haluaisivat nähdä remasteroidun version. Tähän innostui vastaamaan myös God of War -sarjan pääkehittäjä Cory Barlog.

”Chrono Trigger”, kommentoi Barlog. ”Ja tarkoitan täydellistä, Shadow of the Colossus -tyylistä remasteria. Fyysinen julkaisu ilmestyisi alkuperäisen SNES-pelikotelon jäljitelmässä.”

Alkuperäinen Chrono Trigger ilmestyi vuonna 1995 Super Nintendolle, ja peli kääntyi hieman yllättäen viime vuonna myös PC:lle, jolle se on saatavilla Steamista. Squaren, eli nykyisen Square Enixin roolipeli tunnetaan yhtenä lajityypin suurimmista klassikoista, ja se lasketaan usein myös historian parhaimpien pelien listoille.

Barlog vihjaili hauskassa Twitter-ketjussaan, että hän voisi olla kiinnostunut myös tekemään kyseisen remake-version. Lopuksi hän kuitenkin kommentoi asiaa myös vakavammin.

”Hauska tätä on kuvitella, mutta aika epätodennäköistä se olisi”, Barlog kommentoi. ”Vakavasti puhuen, jos kohtalo sallisi, en varmaan tekisi remakea. Pikemminkin kokonaan uuden version. Niin kuin karun ja intensiivisen, 2001-tyylisen pohdiskelun ajan merkityksestä.”

Barlogin lainatut twiitit näet alta. Kuten aiemmin tänään kerroimme, päästään Barlogin pelisuunnitteluun tutustumaan pintaa syvemmälle pian ilmestyvässä God of War -pelin making of -dokumentissa.