GOG tarjoaa nyt rajoitetun ajan ilmaista Deadlight: Director’s Cutia

15.08.2017 11:43 | Muropaketin toimitus

Nappaa talteen ilmainen, selviytymistä ja tasoloikkaa tarjoava Deadlight: Director’s Cut.

GOG.com tarjoaa nyt rajoitetun ajan kaikille halukkaille ilmaista Deadlight: Director’s Cutia. Tarjous on voimassa ainakin vielä tämän päivän loppuun saakka.

Deadlight sekoittaa kevyttä 2D-tasohyppelyä zombie-invaasiosta johtuvaan räiskintään ja selviytymistaisteluun. Räiskinnän lisäksi Deadlight sisältää myös vaihtoehtoisia tapoja selviytyä zombilaumoista, kuten niiden ohitse hiippailun tai zombien hämäämisen.

Deadlightin alkuperäinen versio sai Miikka Lehtoselta Muropaketin arvostelussa saatesanat ”Deadlight on selkeästi kahden puoliskon peli. Se alku on suunnilleen sitä tiivistunnelmaista selviytymistaistelua, jota halusinkin. Mutta loppuaan kohti peli leviää täysin käsiin ja muuttuu kömpelöksi toimintapeliksi, jossa pääpaino ei olekaan miettimisellä, pakenemisella ja ahdistuksella kuin miinojen väistelyllä ja zombien tuhoamisella. Niin, ja toki myös toisenlaisella ahdistuksella, sillä pelin kontrollit eivät selviydy tästä puoliskosta kovinkaan hyvin.”

Myöhempi Director’s Cut on kuitenkin korjannut alkuperäisen Deadlightin kontrolleja sekä muita pikkuvikoja uuteen uskoon. Samalla Director’s Cut lisäsi peliin myös erillisen survival mode -pelimuodon.