Grand Theft Auto: San Andreas -remaken kimppuun pääsee eurolla – Xbox Game Pass hurjassa alennuksessa

01.11.2021 19:22 | Muropaketin toimitus

Xbox Game Pass -palvelua voi kokeilla kuukaudeksi vain yhden euron hinnalla.

Xbox Game Pass kasvaa marraskuussa monilla peleillä ja laajennuksilla, joista kaikkein merkittävin on Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition. Peli julkaistaan marraskuun 11. päivä, jolloin se saapuu Game Pass -palveluun. Samana päivänä julkaistaan GTA The Trilogy Definitive Edition, joka kerää kaikki kolme GTA-klassikkoa samaan pakettiin. Se ei kuulu Xbox Game Pass -palveluun.

Xbox Game Pass maksaa kuukaudeksi huomisesta 2.11. alkaen vain yhden euron. Valittavissa on Xbox Game Pass Ultimate, joka sisältää palvelun kirjaston PC- ja konsolipelit, tai erikseen ostettava Xbox Game Pass PC. Kummatkin vaihtoehdot sisältävät Electronic Artsin huippupelit, Game Pass Ultimate päästää kokeilemaan myös pilvipelaamista.

Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Editionin lisäksi pelipalveluun lisätään marraskuussa Minecraft: Java and Bedrock Editions (PC), Unpacking (pilvi, konsoli ja PC), It Takes Two (pilvi, konsoli ja PC), Kill It with Fire (pilvi, konsoli ja PC), Football Manager 2022 (PC), Football Manager 2022: Xbox Edition (pilvi, konsoli ja PC), Forza Horizon 5 (pilvi, konsoli ja PC) ja One Step from Eden (konsoli ja PC).

Minecraft: Java and Bedrock Editions ja Unpacking tulevat saataville 2. marraskuuta, It Takes Two 4. marraskuuta, Football Manager 2022 ja Football Manager 2022: Xbox Edition sekä Forza Horizon 5 marraskuun 9.

One Step from Eden saapuu pelipalveluun samaan aikaan, kuin Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition, eli 11. marraskuuta.

Tarjouskampanja koskee palvelun uusia tilaajia. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa.

LUE MYÖS: GTA-klassikot julkaistaan pian – tällaisen koneen ne vaativat alleen