UUSIMMAT

Grand Theft Auto VI saattaa tehdä paluun fanien rakastamaan kaupunkiin

18.08.2020 08:00 | Muropaketin toimitus

Rockstar Gamesin emoyhtiö Take-Two Interactive on päivittänyt samanaikaisesti omistamiaan domaneitaan gtavicecityonline.com ja gtavi.com, mikä on herättänyt spekulaatiot GTA-pelisarjan seuraavasta tapahtumapaikasta.

Päällimmäisenä domain-päivitykset ovat saaneet fanit toivomaan, että Grand Theft Auto VI tekisi paluun ikoniseen Vice Cityyn, joka nähtiin Grand Theft Auto Vice Cityn tapahtumapaikkana. Kriittisin syy spekulaatiolle on kummankin domainin päivittäminen samaan aikaan, joka on saanut toiveikkaimmat uskomaan näiden välillä olevan yhteys.

Asteen sfäärisemmät Reddit-spekuloijat ovat jopa vetäneet yhtymäkohdat GTA VI:n numeraaliin ja Vice Cityn kahden ensimmäisen kirjaimen yhteyteen, toivoen Rockstarin tekevän Capcomit Resident Evil Villagen tyyliin.

Haluamme kuitenkin muistuttaa foliohattuilijoita, että verkkosivujen rekisteröinti on tuiki tavallinen toimenpide isompien julkaisijoiden osalta mahdollisia tulevaisuuden projekteja varten sekä ihan vain turvatakseen IP:hen liittyvää julkikuvaa.

Mutta kyseessä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun Vice City on noussut esille seuraavan GTA:n tapahtumapaikkana. Kuten Ladbible muistuttaa, aiemmin tässä kuussa huhuttiin Rockstar Gamesin etsivän 80-henkisiä synthwave-artisteja Vice City -soundtrackille. Myös aiemmat kumotut ja villit huhut ovat väittäneet pelialueena toimivan samainen Miamia muistuttava palmujen kaupunki.