Grand Theft Auto VI:stä saatetaan kuulla jo piakkoin – tai näin ainakin fanit toivovat

15.02.2021 07:00 | Muropaketin toimitus

Rockstarin uusi työpaikkahakemus on herättänyt fanien toiveet Grand Theft Auto VI:n mahdollisen trailerin olevan piakkoin tuloillaan.

Hakemuksessa studio etsii sopivaa cinematic gameplay capture artistia, eli toisin sanoen elokuvallisen pelivideon taltioijia, jotka työskentelisivät erillisen markkinointitiimin kanssa luodakseen trailereita ja mainosvideoita muun muassa televisioon, uutisoi GFinityEsports.

Vaikka hakemuksessa ei mainita sanallakaan Grand Theft Autoa tai mitään muutakaan peliä, ovat monet fanit pistäneet päänsä pantiksi, että hakemus koskee nimenomaan julkistamatonta GTA VI:ta. Toistaiseksi ainoa virallinen tieto on kuitenkin se, että studio etsii mainostarkoituksiin pelikuvaa kaappaavaa henkilöä riveihinsä.

Ottaen kuitenkin huomioon, että GTA Online takoo studiolle edelleen runsain määrin dollareita ja että se on ottamassa aimo harppauksen kohti Fortniten suuntaan, työpaikkahakemus voi olla puhtaasti tarkoitettu GTA Onlinen tulevien laajennusten ja sisältöjen mainostamiseen.

Rockstar ei ole julkistanut vielä seuraavaa projektiansa, joskin useat huhut viittaisivat sen olevan nimenomaan suositun GTA-sarjan seuraava osa. Toistaiseksi järkevimmät huhut osoittaisivat pelin ilmestyvän kuitenkin aikaisintaan vuonna 2023, mutta mitään virallista ei tiedetä ennen kuin studio julkistaa seuraavan pelinsä.

Muropaketin uusimmat