UUSIMMAT

Grand Theft Autoja fanittava mummo, Nintendon mikromaksuansa, pelaajia hauskuuttava PlayStation 5 – ja viikon 39/2019 muut tärkeimmät peliuutiset

29.09.2019 19:01 | Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 39/2019 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat peliaiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut mm. seuraavaa:

89-vuotias mummo kertoo odottavansa seuraavaa Grand Theft Autoa – ”Videopelit pitävät mieleni virkeänä”

Japanilainen 89-vuotias Hamako Mori kertoo harrastaneensa videopelejä jo vuosikymmenien ajan. Mummo kehottaakin muita senioreita kokeilemaan videopelejä.

Nintendo julkaisi Mario Kart Tourin – Mikromaksujen päälle asetettu kuukausimaksu kuulostaa ahneelta

Nintendo on julkaissut Mario Kart Tourin Androidille ja iOS-laitteille. Kaahailupelin pelaaminen kuulostaa kalliilta, sillä mukana on sekä mikromaksuja että kuukausimaksu.

Kehittäjä: PlayStation 5 tekee peleistä hauskempia

Tasoloikka Tamarinia Chameleon Gamesilla kehittävän Omar Sawin mukaan PlayStation 5:n SSD-aseman ansiosta peleistä voidaan tehdä hauskempia.

Traileri: Viitta niskaan ja luolastoja runtelemaan – suomalainen Noita saapui early accessiin

Suomalaisen Nolla Games -studion kehittämä Noita on päästetty early accessiin. Pelissä lähdetään puuhastelemaan alamaailman luolastoihin, joissa odottavat monet hirviöt ja muut loitsumaakarit.

Arvostelu: The Surge 2 tarjoaa piinaavan vaikeaa pelattavaa soulslike-genren ystäville

Osa pelaajista on kyllästynyt siihen, kuinka nykyajan videopelit ovat keskimäärin varsin helppoja ja etsineet korkeampaa vaikeustasoa Dark Soulsin, Bloodbornen ja Sekiro: Shadows Die Twicen kaltaisista soulslike-genren edustajista. Nyt soulslike-pelien faneille on tarjolla uutta herkkua The Surge 2:n muodossa.

Arvostelu: GreedFall on neljän tähden roolipeli, jossa Dragon Age kohtaa The Witcherin

Spidersin roolipeliluomus GreedFall soveltuu erinomaisesti pahimpaankin Dragon Age -nälkään.

 

Muropaketin uusimmat