GTA Online sorsii vanhempien konsoleiden omistajia: uusi laajennus sisältää yksinoikeussisältöä ainoastaan PS5- ja Xbox Series -versioihin

21.07.2021 08:00 | Muropaketin toimitus

Rockstar Games on paljastanut antavansa GTA Onlinen PlayStation 5 – ja Xbox Series X/S -versioiden omistajille yksilöllistä sisältöä.

Tulevan Los Santos Tuners -laajennuksen myötä peliin lisätään tukku uusia autoja, mutta uusien konsoleiden omistajat saavat asteen parempia kaaroja osakseen verrattuna vanhemmalla sukupolvella pelaaviin. Laajennuksen tiedotteessa mainitaan, että ”valikoidut autot ovat päivitettävissä täysin uusilla nopeusparannuksilla ja muilla”, jotka ovat saatavilla ainoastaan pelin PS5- ja Xbox Series X/S-versioiden omistajille.

Odotettu Grand Theft Auto 5 on tulossa myös uusille konsoleille 11. marraskuuta 2021, mutta sen tarkemmista parannuksista ei ole vielä kerrottu sen tarkemmin. Uusien konsoleiden kerrotaan kuitenkin takaavan paremman teknisen suorituskyvyn, visuaalisia parannuksia ja suorituskykyä parantavia ominaisuuksia, jotka ”tekevät pelistä entistä kauniimman ja responsiivisemman”.