UUSIMMAT

GTA Onlineen luvassa sisältöä vielä ainakin vuodeksi – ”Uusia ideoita riittää”

26.11.2019 07:30 | Muropaketin toimitus

Massiivisen suosittuna pysynyt verkkopeli Grand Theft Auto Online saa lisää sisältöä hamaan tulevaisuuteen asti, kertoo Rockstar Games.

Red Dead Online avautui vuosi sitten, mutta se ei ole hidastanut tahtia, jolla pelistudio Rockstar Games puskee ulos uutta sisältöä 2013 avautuneeseen GTA Onlineen. VG24/7 kertoo, ettei tähän ole myöskään tulossa lähiaikoina muutosta.

Rockstar Northin toinen johtaja Rob Nelson on kommentoinut, että vaikka studiolla ei ole tapana julkaista täydellistä päivitysaikataulua pelaajille, on lisää sisältöä suunnitteilla jo vuodeksi eteenpäin.

”Pelaajat voivat olla rauhallisin mielin, sillä meillä on paljon uusia ideoita tulossa”, Nelson toteaa. ”On mennyt jo kuusi vuotta ja saavutimme juuri uuden pelaajaennätyksen, ja olemme todella kiitollisia kaikille, jotka ovat kulkeneet mukanamme.”

Lähitulevaisuudessa GTA Onlinessa on luvassa ainakin joulutapahtuma, Nelson vihjaa.

GTA Online avautui aikanaan jo vuonna 2013 Xbox 360:llä ja PlayStation 3:lla, mutta se on jatkanut elämäänsä uusilla alustoilla ja PC:llä. Juuri GTA Onlinen massiivista suosiota pidetään merkittävänä syynä sille, että GTA V:stä nousi yksi kaikkien aikojen myydyimmistä peleistä.