Grand Theft Auto -pelistä löytyi salainen UFO-tehtävä – Sitä ei kuitenkaan pääse pelaamaan kuka tahansa mämmikoura

31.08.2020 09:00 | Muropaketin toimitus

Datakaivurit ovat löytäneet GTA Onlinen lähdekoodista piilotetun tehtävän, joka sisältää armeijatukikohtaan piilotetun lentävän lautasen.

The Game File Gurus on julkaissut Los Santos Summer Special -päivityksen lähdekoodista löytyneestä tehtävästä alla olevan videon, jossa he esittelevät tarkemmin lähdekoodista löytyneen tehtävän nykyistä toiminnallisuutta. Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka tehtävä voidaan käynnistää normaalisti tai onko se edes mahdollista, mutta datan löytänyt tiimi onnistui pakottamaan tehtävän käyntiin muita keinoja hyödyntäen.

Tehtävässä pelaajien tarkoituksena on murtautua Lost Santosin ulkopuolella sijaitsevaan Fort Zancudoon, jonka yhteen halleista on kätketty ilmassa leijuva lentävä lautanen. Alusta ei voi kuitenkaan itse ohjata, mutta pelaajat laitetaan etsimään avaruusaluksen osia, joita annetaan Omega-nimiselle hahmolle. Palkkioksi tästä saa kokemusta ja tavaroita.

Piilotetun tehtävän toimivuutta tarkasteltaessa on liene vain ajan kysymys, milloin Rockstar tuo tehtävän virallisesti GTA Onlineen ja toivottavasti vielä lentomahdollisuuden kera.