GTA Onlinesta saatiin avattua piilotettu UFO-tehtävä

02.07.2017 08:39 | Muropaketin toimitus

Grand Theft Auton UFO-mysteeri sai uuden käänteen, kun pelaajat saivat avattua GTA Onlineen lisätyn salatehtävän.

Viikko sitten kerroimme, että Grand Theft Auto V:n (2013) pitkäikäistä UFO-mysteeriä selvittäneet pelaajat onnistuivat löytämään uusia lisäyksiä GTA Onlinen koodista. Tuore Gunrunning-päivitys toi peliin muun muassa uuden UFO-mallin, ja siihen liitettiin myös koordinaatit. Pelaajat eivät kuitenkaan tienneet, mihin lisätty koodi liittyi ja kuinka UFO:n pääsisi näkemään pelimaailmassa.

Nyt koodilisäysten salaisuus on selvinnyt. VG24/7:n mukaan Rockstar Games on lisännyt peliin piilotetun tehtävän, jossa pelaaja löytää maahan rysähtäneen UFO:n, joutuu varastamaan avaruusolioiden munia ja kamppailee avaruusolioita vastaan.

Tehtävän onnistui löytämään Chiliad Mystery Guru Team, jonka videon tehtävästä näet alta. He saivat tehtävän laukaistua muokkaamalla Rockstarin säätöjä pelissä tavalla, josta löytyy tarkempi selitys videon kuvauksesta YouTubesta. Käytännössä tehtävä on kuitenkin toistaiseksi tavallisen pelaajan ulottumattomissa.

Kommentit videosta osoittavat, etteivät GTA V:n Mount Chiliad Mysteryn selvittäjät ole vielä tyytyväisiä. Kyseessä on kuitenkin vasta yksi GTA:n moninpeliin lisätty tehtävä, eikä se vieläkään tarjoaa esimerkiksi huhuttua jetpackia. Mysteerin tutkiminen siis jatkuu varmasti edelleen.

Video alkaa tehtävän alusta, mutta UFO:n laskeutumispaikalle päästään viiden minuutin kohdalla.