GTA V saa jatkossa lisää yksinpelisisältöä – vaan ei monien kaipaamassa muodossa

17.12.2021 10:29 | Muropaketin toimitus

Rockstar Games on aikeissa tuoda lisää tarinasisältöä GTA Onlineen.

Studion toinen johtaja Rob Nelson paljasti USA Today -lehdelle antamassaan haastattelussa, etteivät GTA Onlinen yksinpelattavat tarinasisällöt jää hiljattain julkaistuun The Contractiin. Kyseinen laajennus jatkaa GTA V:stä tutun Franklinin tarinaa, joten tulevaisuudessa saatamme nähdä myös jatkoa Michaelille ja Trevorille.

”Mielestäni vaihtoehdon antaminen [yksinpelin tai yhteistyön välillä] pelaajille on hyvä asia. Olemme saaneet asiasta palautetta pelaajilta, ja he haluavat nähdä tällaista sisältöä lisää. Toisinaan voi olla hankalaa hypätä [verkkopeliin] mukaan ja joutua odottamaan. Joten jos voimme tehdä sisällön toimivaksi myös soolopelaajalle, meidän pitäisi tehdä niin”, Nelson toteaa.

Hän jatkaakin, että vaikka studio on useimmiten rohkaissut pelaamaan GTA Onlineen tuotua sisältöä kavereiden kera, näin ei ole tarkoitus tehdä aina – eikä etenkään uuden laajennuksen osalta.

The Contract -laajennus seuraa Franklinia tämän uudessa ammatissa agentuurin vetäjänä, kun tämä yrittää palkata talliinsa Dr Dren.