GTA V:n käsittämätön suosio jatkuu – edes uudet hittijulkaisut eivät haasta peliä PlayStation 4:llä

11.05.2020 10:30 | Muropaketin toimitus

Grand Theft Auto V myy kuin häkä, vaikka peli ilmestyi alunperin jo melkein seitsemän vuotta sitten.

Rockstar Gamesin posketon myyntimenestys GTA V on historian toiseksi myydyin peli, joten sen myyntimenestyksen ei pitäisi enää tulla suurena yllätyksenä. On kuitenkin hämmästyttävää, kuinka peli onnistuu vieläkin pitämään paikkansa myyntitilastojen kärjessä.

Nyt GTA V on jälleen kärkipaikalla PlayStation Storen latauslistoilla. Kuten PlayStation Blog kertoo, ladattiin GTA V huhtikuussa useammin kuin mikään muu maksullinen peli pleikkarin pelikaupassa. Näin on siitäkin huolimatta, että huhtikuun alulla julkaistiin odotetut hittipelit Final Fantasy VII Remake ja Resident Evil 3, jotka ovat molemmat myyneet miljoonia kappaleita.

Alkaa näyttää siltä, että ainoastaan uusi GTA-peli voisi syrjäyttää GTA V:n myyntitilastojen kärjestä. Sellaista ei kuitenkaan virallisen tiedon mukaan ole vieläkään tulossa, vaikka huhuja seuraavasta GTA:sta tietysti liikkuu jatkuvasti.

LUE MYÖS: Grand Theft Auto VI -vuotajat eivät pääse yksimielisyyteen siitä, kuinka pitkällä pelin kehitys on

Kaikkiaan GTA V on myynyt jo 120 miljoonaa kappaletta. Sitä paremmin on käynyt kaupaksi ainoastaan pari vuotta aiemmin ilmestynyt hittipeli Minecraft.