H1Z1:stä tutun Daybreak julkisti uuden sci-fi-räiskintä PlanetSide Arenan

13.12.2018 20:15 | Muropaketin toimitus

Pelaajapulasta kärsineestä H1Z1 sekä PlanetSideistä tuttu Daybreak kokeilee seuraavaksi siipiään sci-fi-räiskintä PlanetSide Arenan parissa.

Hahmoluokkiin perustuva PlanetSide Arena tarjoaa Daybreakin mukaan jopa 1000 pelaajan yhtäaikaista räiskintää samalla valtavalla areenalla. Mukana on julkaisun yhteydessä kolme pelimuotoa, jotka ovat ”massive clash”, 500 vs 500 -joukkueilla pelattava valtaisa ryhmätaistelu ja joukkuepohjainen battle royale -tila. Myöhemmin peliin lisätään myös capture the flagin ja deathmatchin kaltaisia pelimuotoja.

Tarjolla olevia hahmoluokkia on aluksi kolme ja ne ovat assault, engineer sekä medic. Suurikokoisella taisteluareenalla voi liikkua muun muassa rakettirepun ja hahmoluokkien omien erikoiskykyjen avulla.  ”Mikään muu peli ei pysty kilpailemaan PlanetSide Arenan mittakaavan kanssa”, kerrotaan lehdistötiedotteessa.

PlanetSide Arena julkaistaan Steamin välityksellä PC:lle 29. päivä tammikuuta 19,99 dollarin hintaan, jolla pääsee pelaamaan Assault-hahmoluokkaa. Muut hahmoluokat aukeavat 39,99 dollaria maksavalla Legendary Editionilla. Pelin ennakkotilaamalla pääsee mukaan PlanetSide Assaultin suljettuun betaan.

Muropaketin uusimmat