Half-Life: Alyx ilmestyi, Tarjolla paljon ilmaisia pelejä, Suomalainen CS-ammattilainen haastoi Valven oikeuteen – ja viikon 13/2020 muut tärkeimmät peliuutiset

29.03.2020 15:34 | Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 13/2020 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat peliaiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut mm. seuraavaa:

Nyt se on jo selvää – Half-Life: Alyx on vuoden ylistetyin peli

Valven uusi VR-peli kerää kehuvia arvosteluja pelimediassa.

Steam jakaa nyt entistä enemmän tavallisesti maksullisia pelejä ilmaiseksi – Nappaa ne talteen vielä kun ehdit

Steamin kautta on tällä hetkellä jaossa useita pelejä, joista joutuu tavallisesti maksamaan, mutta jotka voi nyt napata omalle pelitilille pysyvästi talteen kokonaan ilmaiseksi.

Nyt voit napata kehutun Lara Croftin seikkailun kokonaan ilmaiseksi

Lara Croft GO on kehuttu pulmapeli, joka on julkaistu PC:lle, konsoleille ja mobiililaitteille. Nyt se on ladattavissa rajoitetun ajan ilmaiseksi Androidille ja iOSille.

Huhujen mukaan Counter-Strike-ammattilainen Elias ”Jamppi” Olkkonen on haastanut Valven oikeuteen

Vahvistamattomien tietojen mukaan Elias ”Jamppi” Olkkonen on haastanut Valven oikeuteen, sillä Jampin mielestä hänen saamansa pelikielto ei ole oikeudenmukainen.

Suosittu streamaaja laukoi suorat sanat: ”Call of Duty: Warzone on tehty kaksivuotiaille”

Kärkkäistä mielipiteistään ja temperamentistaan tunnettu Dr. Disrespect on sitä mieltä, että suureen suosioon noussut Call of Duty: Warzone ei ole kovinkaan kaksinen peli.

Arvostelu: Control-hittipelin The Foundation -lisäosa viihdyttää, mutta Jesse Fadenin aikaisemman seikkailun tasolle se ei yllä

Remedy julkaisi tänään PC:lle ja PlayStation 4:lle Controlin ensimmäisen tarinavetoisen laajennoksen, The Foundationin. The Bureaun alle maanalaisiin luoliin sijoittuva lisäosa viihdyttää kyllä, mutta aivan alkuperäisen seikkailun tasolle se ei yllä.

Pysykää sisällä ja pelatkaa lautapelejä – Testasimme, miten hyvin peli-illan voi järjestää etäyhteydellä

Lautapelejä voi pelata monin eri tavoin myös etäyhteyksien kautta. Auttaaksemme suomalaisia viettämään yhteistä aikaa verkon välityksellä testasimme yhteistyössä Nuorten Akatemian kanssa, kuinka lautapelit sujuvat digitaalisesti ja videoyhteyden kautta.