Halloween saapuu myös peleihin: ainakin näissä peleissä tarjolla tapahtumia ja lisäsisältöä

23.10.2019 15:00 | Muropaketin toimitus

Kokosimme pelimaailman suurimpia Halloween-tapahtumia trailereineen samaan artikkeliin, jota päivitetään sitä mukaa kun uusia tapahtumia julkistetaan.

Halloweenia vietetään ensi viikolla, ja amerikkalainen juhlapyhä tuo tuttuun tapaan paljon tapahtumia ja uutta sisältöä useisiin peleihin. Kokosimme yhteen tähän mennessä julkistettuja ja jo käynnistyneitä Halloween-tapahtumia eri peleistä.

Artikkelia päivitetään sitä mukaan, kun uusista tapahtumista kerrotaan.

Overwatch

Juuri Nintendo Switchillekin ilmestyneessä Overwatchissa on tietenkin tuttuun tapaan käynnissä Halloween Terror -tapahtuma, joka pyörähti käyntiin jo viime viime viikolla. Luvassa on uusia haasteita ja vain tapahtuman ajan avattavia palkintoja, kuten pelihahmojen asuja.

Halloween Terror jatkuu 4. marraskuuta asti, ja tapahtuman trailerin näet alta.

Hitman 2

Kuten aiemmin kerroimmekin, tänä vuonna myös Hitman 2:n palkkamurhaaja on saanut erityisen Halloween-tehtävän hoidettavakseen. Uuden tehtävän voi ladata itselleen ilmaiseksi, kunhan on ensin ladannut niin ikään ilmaisen Hitman 2 Starter Pack -päivityksen.

Hitman 2:n Halloween-trailerin näet alta.

Mortal Kombat 11

Bloody Disgusting kertoo, että myös kamppailupeli Mortal Kombat 11 on saanut Halloweenin kunniaksi uuden asupaketin. Nyt saatavilla oleva The Masquerade Pack -paketti sisältää kolme uutta asua, jotka kuuluvat hahmoista Kabalille, Jadelle ja Lui Kangille.

Esimakua maksullisista asuista näet alla olevalta trailerilta.

Borderlands 3

Myös Gearboxin suosittu loot shooter -räiskintä Borderlands 3 saa ensimmäisen pelitapahtumansa Halloweenin kunniaksi, kuten aiemmin kerroimme. Bloody Harvest -tapahtuma tuo peliin tietysti uusia aseita ja esimerkiksi täysin uuden boss-vastuksen, ja kaikki sisältö on ilmaista pelaajille.

Bloody Harvest jatkuu 5. marraskuuta asti, ja alta näet tapahtuman trailerin.

Pokémon Go

Tietenkin myös Nianticin hittipeli Pokémon Gossa vietetään tuttuu tapaan Halloweenia. Kuten pelin virallisilla sivuilla kerrotaan, on tapahtuma alkanut jo viime viikolla, ja se jatkuu aina 1. marraskuuta asti. Löydettävissä on esimerkiksi Halloween-versioista tutuista Pokémoneista, ja Team Rocketilta voi pelastaa yhä enemmän Shadow-tyypin Pokémoneja.

Traileria ei Pokémon Gon tapahtumasta ole tarjolla, mutta alta näet esimakua uusiin pukuihin sonnustautuneista taskuhirviöistä.

Apex Legends

Myös talvella ilmestyneessä battle royale -räiskintä Apex Legendsissä on käynnistynyt ensimmäinen Halloween-tapahtuma, joka kantaa nimeä Fight or Fright. Kuten pelin virallisilla sivuilla kerrotaan, saatavilla on esimerkiksi rajoitetun ajan tarjottava Shadowfall-pelimoodi, sekä paljon vain tapahtuman ajan avattavaa kosmeettista pelisisältöä.

Fight or Fright -tapahtuma jatkuu 5. marraskuuta asi, ja tapahtuman trailerin näet alta.

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Crash Bandicootin omassa ajopelissä Halloween-henkinen pelitapahtuma pyörähti käyntiin jo alkukuusta, mutta mukaan ehtii mainiosti vieläkin. Eurogamerin mukaan Spooky Grand Prix -tapahtuma tuo peliin muun muassa Nina Cortexin avattavaksi pelihahmoksi, Nina’s Nightmare -ajoradan, sekä täysin uuden Ghost Hunt -haasteen.

Spooky Grand Prix jatkuu 3. marraskuuta asti, ja tapahtuman trailerin näet alta.