Halo Infiniten päivähaasteet eivät lopu kesken – ellet pelaa sitten kirjaimellisesti koko päivää

22.09.2021 11:30 | Muropaketin toimitus

343 Industries on paljastanut Halo Infiniten päivittäisiä haasteita riittävän aktiivisimmillekin pelaajille.

Halo Waypointissa julkaistussa tiedotteessa studion yhteisövastaava John Junyszek on paljastanut päivähaasteita riittävän noin 16-18 tunnin edestä, joten tekemistä riittää käytännössä ympäri vuorokauden. Junyszek lupaileekin, että ”päivittäisten haasteiden loppuminen on äärimmäisen vaikeaa”. Hän ei kuitenkaan sano, että se olisi mahdotonta.

Haasteiden määrä onkin noussut monien pelaajien vihan kohteeksi, sillä Halo Infinite ei jaa pelaajille kokemusta perinteisesti tappojen ja matsien perusteella, vaan ainoastaan haasteita suorittamalla. Siten monet ovat epäilleet studiota pitkittävän kehitysprosessia tarjoamalla vain rajallisen määrän kerättävää joka päivä.

Mutta jos Junyszekin lupaukset 16-18 tunnin haastemääristä todella pitää paikkaansa, ei keskiverto pelaajille luultavasti haasteet lopu ihan heti kesken.

Viestissä kerrotaan samalla tarkemmin, miten päivittäiset haasteet todellisuudessa toimii. Nämä on jaettu eri tasoihin, jotka tarjoavat aina entistä enemmän kokemusta ja vaativat pelaajilta isompia suorituksia. Ja jokaisen päivän päätteeksi tasot nollaantuvat ja kaikki alkaa uusiksi.