Halo-kehittäjän tuore räiskintä oli äärimmäinen floppi – Palvelimet sulkeutuvat vain muutama kuukausi pelin julkaisun jälkeen

20.09.2020 18:16 Muropaketin toimitus

Halo-sarjan yhtenä luojana tunnetun Marcus Lehdon ja V1 Interactiven kehittämä Disintegration julkaistiin alkukesästä kädenlämpöisten arvioiden saattelemana. Nyt pelin moninpeliosuuden tarina on päättymässä.

Disintegrationin lentokiitureihin ja maassa vipeltäviin joukkoihin perustuva räiskintä ei oikein vakuuttanut yksin- eikä moninpelin saralla. Muropaketin arviossa peli keräsi vain kaksi tähteä viidestä.

Nyt heti julkaisusta lähtien pahasta pelaajakadosta kärsinyt Disintegration vetää moninpelin töpselin seinästä, sillä pelin moninpelipalvelimet sulkeutuvat marraskuun 17. päivänä. Vaiheittainen alasajo on jo aloitettu, sillä pelin sisäinen kauppa on jo suljettu. Yksinpeliosuus säilyy kuitenkin pelattavana myös hamassa tulevaisuudessa.

LUE MYÖS: Haastattelu: Halo-peleistä tuttu Marcus Lehto fanittaa Remedyä ja valmistautuu nyt Disintegrationin julkaisuun: ”Pelaajille on luvassa jotain täysin uutta”