Halo: Reach -fanit ovat käyttäneet yli vuosikymmenen mahdottomaan tehtävään – ja onnistuivat siinä

04.07.2021 21:17 | Muropaketin toimitus

Joukko innokkaita Halo: Reach -pelaajia on onnistunut tekemään mahdottomasta totta.

Halo: Reachissa pelaajat ovat yksi Noble Teamin Spartan-sotureista, joka jää lopulta ainoana eloon puolustaessaan planeettaa Covenantia vastaan. Muut tiimin jäsenet kuolevat joko sankarillisesti tai epäonnekseen tarinan aikana, mutta joukko innokkaita bugienmetsästäjiä on pyrkinyt mahdottomaan ja pitämään joukon elossa keinoilla millä hyvänsä.

Valitettavasti tehtävä osoittautui kirjaimellisesti mahdottomaksi – paitsi yhden hahmon kohdalla.

Termacious Trickocity on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa he onnistuivat pelastamaan Emilen tämän varmalta kuolemalta rikkoen pelin rajoja, välttäen pakollisia välivideoita ja lopulta jopa työntäen tietokoneen ohjaamaa hahmoa pitkin peliä. Kotakun haastattelussa ryhmä kuitenkin paljastaa, että idea tähän syntyi jo pian pelin julkaisun jälkeen, joten tehtävää on yritetty suorittaa peräti kymmenen vuoden ajan enemmän tai vähemmän aktiivisesti.

Monet pelin hahmoista kuoleekin kesken välivideoiden, joiden jälkeen näiden hahmomallit vain poistetaan maailmasta. Emile on joukon ainoa, minkä takia ryhmä päätti valita juuri hänet pelastettavaksi ja onnistuivatkin siinä lopulta melko pitkän ja bugeja hyödyntävän prosessin päätteeksi. Eikä tällöinkään hommasta selvitä ihan täysin ongelmitta.