Uusimmat

Halpaa sotaa – nappaa talteen ARMA-sotasimulaattorit Humble Bundlesta pikkurahalla

30.05.2018 15:23 Muropaketin toimitus

Arma-sotapelit keskittyvät tavallisia räiskintäpelejä tarkempaan sotasimulaatioon. Nyt pelit voi napata talteen Humble Bundlesta pikkurahalla.

Bohemia Interactiven Arma-pelisarjaa pidetään yhtenä realistisimmista sotapelisarjoista. Esimerkiksi Call of Duty -peleihin verrattuna Arma sallii paljon vähemmän varaa virheisiin, sillä Armassa yksikin laukaus voi tappaa. Arma-sarjassa on myös hieman tavanomaisia räiskintäpelejä korkeampi oppimiskäyrä.

Mikäli pelisarja on jäänyt kokeilematta, voi mukaan hypätä nyt halvalla uuden Humble Bundlen muodossa. Yhden dollarin hintaan pelaaja saa omakseen vanhemmmat Arma: Cold War Assault, Arma Tactics sekä Arma: Gold Edition -pelit. Cold War Assault on uusintaversio vuonna 2001 julkaistusta Operation Flashpoint -pelistä.

Noin 13 eurolla pakettiin lisätään Arma 3 sekä sen Helicopters ja Marksmen -lisäosat. Keskimmäinen hintataso tarjoaa myös spin-off-lisäosa Kartsin, jossa keskitytään sotimisen sijasta mikroautoilla ajamiseen.

Maksamalla keskimääräistä enemmän, eli vajaa 14 euroa, saa haluunta myös Arma 2:n sekä sen Operation Arrowhead, British Armed Forces, Private Military Company sekä Army of the Czech Republic.

Viimeiseltä 17,30 euron hintatasolta Arma-paketin voi täydentää uusimmalla Arma 3: Apex -lisäosalla.

Kuten tavallista, kaikki peleihin käytetyt rahat voi halutessaan ohjata myös hyväntekeväsiyyteen. Tarjous on voimassa vielä seuraavien 13 päivän ajan.