Haluatko pelikoneen vielä tänä vuonna? PlayStation 5:n voi saada itselleen, kun se ilmestyy, mutta varo huijareita

06.10.2020 18:13 | Muropaketin toimitus

Netissä kaupitellaan yhdysvaltalaisia PlayStation 5:n ennakkotilauksia varsin korkeaan hintaan, Suomessa hintalappu on huomattavasti pienempi.

Sony ja Microsoft eivät onnistu toimittamaan seuraavan konsolisukupolven pelikoneita jokaiselle ennakkotilaajalle, ja monet joutuvat odottamaan ensi vuoteen asti. Jos odottelu tuntuu erityisen haastavalta, ja lompakko ei ole tyhjä, voi PlayStation 5:n ennakkotilauksen ostaa netistä. Asiasta kertoo Knowtechie-sivusto.

Ebay-sivustolla myydään yhdysvaltalaisia ennakkotilauksia, mutta kaikkea muuta, kuin edullisesti. Halvimmillaan ennakkotilauksen voi ostaa noin tuhannella eurolla, mutta niitä on myyty jopa 1500 euron hintaan. Kyse on yhdysvaltalaisten jälleenmyyjien ennakkotilauksista, eli konsolit eivät mitä luultavimmin ehdi Suomeen julkaisupäiväksi.

Myös suomalaisilla huutokauppasivustoilla on myyty ennakkotilauksia, ja äskettäin on käynyt kaupaksi PlayStation 5:n levyasemallinen versio 630 eurolla. Viralliset jälleenmyyjät kaupittelevat konsolia noin 550 euron hintalapulla varustettuna, ja ennakkotilauksen ostamista pohtivien kannattaa pitää mielessä, että kyseessä saattaa olla huijaus.

PlayStation 5 tulee Suomessa myyntiin 19.11.

Muropaketin uusimmat