UUSIMMAT

HBO:n hittisarjan näyttelijä saatettiin juuri kiinnittää The Last of Us -sarjan tärkeään rooliin

14.01.2022 17:50 | Muropaketin toimitus

Euphoria-sarjasta tuttu näyttelijä saatetaan nähdä Rileyn roolissa tulevassa The Last of Us -sarjassa.

HBO:n tekeillä olevasta The Last of Us -sarjasta on julkistettu liuta näyttelijöitä, mutta nyt myös toisen HBO-sarjan tähti on yhdistetty odotetun sarjan tuotantoon.

Euphoria-sarjasta tuttu Storm Reid on nimittäin Comic Book Movien mukaan saapunut Kanadaan samaan aikaan, kun sarjan kuvaukset jatkuvat Calgaryn kaupungissa. Tämä jättäisi vielä arvailun varaa, mutta Storm Reidin äiti meni myös mainitsemaan Instagramissa ”suosittuun pelisarjaan perustuvan televisiosarjan”.

On arvailtu, että Storm Reid voisi esittää The Last of Us -pelien Rileyn hahmoa. Riley on tärkeä henkilö Ellien elämässä, ja hänet nähdään alkuperäisen pelin Left Behind -laajennuksessa (kuvassa). Virallista julkistusta Reidin roolituksesta ei kuitenkaan ole kerrottu, ja voi olla että hahmon vuoksi asiaa yritetään tarkoituksella pitää salassa.

The Last of Us -sarjan näyttelijöistä on julkistettu Pedro Pascal, Bella Ramsay, Gabriel Luna, Anna Torv ja Nick Offerman. Sarjan ensimmäisen kauden on tiettävästi tarkoitus käynnistyä tänä vuonna, mutta tarkempaa julkaisuajankohtaa ei ole tiedossa.

Suosittu Euphoria-sarja puolestaan jatkuu parhaillaan HBO Maxilla. Alta näet Zendayan tähdittämän hittisarjan toisen kauden trailerin.