HBO:n The Last of Us -sarjassa on mukana ainakin kaksi pelisarjasta tuttua tekijää

12.03.2020 10:45 | Muropaketin toimitus

Tulevaa The Last of Us -sarjaa valmistellaan peleistä tuttujen tekijöiden kanssa.

Viime viikolla paljastettiin, että HBO tuottaa tv-sarjan perustuen Naughty Dogin hittipeliin The Last of Us. Jo aiemmin selvisi, että Chernobyl-sarjasta tunnettu käsikirjoittaja ja tuottaja Craig Mazin pysyy keskeisten hahmojen osalta uskollisena peleille, ja nyt on kerrottu, että mukana on myös ainakin kaksi tekijää The Last of Usin tiimistä.

Comic Bookin mukaan itse pelien käsikirjoittaja ja ohjaaja Neil Druckmann on mukana HBO-sarjan tuotannossa tuottajana ja käsikirjoittajana. Hänen lisäkseen myös The Last of Usin säveltäjä Gustavo Santaolalla on pestattu mukaan projektiin.

Santaolalla ei toki ole ensimmäistä kertaa tv-sarjan säveltäjänä. Oscar-palkitun säveltäjän kädenjälkeä kuullaan myös esimerkiksi Making a Murderer -dokkarissa sekä Narcos: Mexico -draamasarjassa.

Druckmannin ja Santaolallan ohella myös Naughty Dog -pelistudion entinen johtaja Evan Wells on mukana sarjassa tuottajan roolissa.

The Last of Us -sarjan tuotanto- ja julkaisuaikataulusta ei ole paljastettu enempää tietoja. Ylistetty seikkailupeli on saatavilla PlayStation 4:lle, ja sen jatko-osa The Last of Us Part II ilmestyy 29. toukokuuta.