Hellblade-kehittäjiltä tulossa jotakin todella karmivaa – pieni maistiainen tarjolla

23.01.2020 10:10 | Muropaketin toimitus

Ninja Theory on julkistanut tekevänsä Hellbladen jatko-osan ohella myös pienempiä projekteja, joista ensimmäinen on Project: Mara.

Hellblade: Senua’s Sacrificen jatko-osa julkistettiin viime kuussa, ja sen on määrä ilmestyä tulevalle Xbox Series X:lle. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa peli, joka Ninja Theorylla on kehitteillä.

Kunnianhimoinen studio on nimittäin julkistanut Dreadnought-projektinsa, jossa tarkoituksena on kehittää pienempiä, kokeellisempia pelejä suuremman pelituotannon ohessa. Ensimmäinen näistä pikkuprojekteista on nyt VG24/7:n mukaan julkistettu, ja se kantaa nimeä Project: Mara.

Project: Mara jatkaa Hellbladen viitoittamalla tiellä käsittelemällä mielenterveyden järkkymistä, mutta peli tulee sijoittumaan tosimaailmaan. Studion suunnittelujohtaja Tameem Antoniadesin mukaan peli perustuu tosielämän kokemuksiin ja syväluotaavaan tutkimukseen, ja sen tavoitteena on esittää ”mielen kauhut” aidosti ja kouriintuntuvasti.

Project: Marasta on julkistettu pieni teaser-traileri, jonka näet alta. Alempaa näet myös studion ensimmäisen Dreadnought Diary -päivityksen, jonka lopussa pelistä kerrotaan hieman enemmän.

Project: Maran alustoja tai julkaisuajankohtaa ei ole vielä paljastettu. Koska Xbox on ostanut Ninja Theoryn, vaikuttaa todennäköiseltä, että peli saapuu Xboxille ja PC:lle.