Hellblade: Senua’s Sacrifice ilmestyy tänään Xbox Onelle – Kehittäjä lupaa tuntuvaa lahjoitusta mielenterveystyöhön

11.04.2018 07:41 | Muropaketin toimitus

Raadollinen, psykoosia kuvaava toimintapeli Hellblade: Senua’s Sacrifice ilmestyy viimein myös Xbox Onelle. Ninja Theory -studio lupaa tehdä mittavan lahjoituksen hyväntekeväisyyteen, mikäli peli menestyy ensimmäisellä viikolla.

Palkittu ja kehuttu Hellblade: Senua’s Sacrifice oli viime vuoden suurimpia yllätyksiä, ja nyt alunperin PC:lle ja PlayStation 4:lle ilmestynyt toimintapeli on viimein saatavilla myös Xbox Onelle. Peli tukee tietenkin myös Xbox One X:ää, ja kuten aiemmin kerroimme, voivat pelaajat valita 60fps-ruudunpäivityksen tai 4K-tarkkuuden ohella myös Enhanced Visuals -moodin, joka lisää visuaalisia efektejä koko pelikokemukseen.

Game Informer kertoo myös, että kehittäjästudio Ninja Theory on luvannut tehdä tuntuvan lahjoituksen Mental Health Americalle, joka on mielenterveystyölle omistautunut hyväntekeväisyysjärjestö. Mikäli Hellbladea myydään uudella alustalla 50 000 kappaletta ensimmäisen viikon aikana, lahjoittaa studio järjestölle 25 000 dollaria, ja mikäli myyntiluvut ylittävät 100 000 kappaletta, tekee indiestudio jopa 50 000 dollarin lahjoituksen.

Hellblade: Senua’s Sacrfice on nyt saatavilla Xbox Onelle digitaalisesti pienellä alennuksella hintaan 26,99€. Alta näet pelin trailerin, sekä Ninja Theoryn twiitin hyväntekeväisyyslahjoituksesta. Linkistä voit myös lukea Muropaketin maaliskuisen artikkelin, jossa käsitellään myös Hellbladea.

Kun mieli järkkyy: Videopelit kuvaavat mielenterveyden häiriöitä ahdistavasti ja ansiokkaasti