UUSIMMAT

Helmikuu on uusien pelien suhteen aivan onnetonta aikaa – Luvassa vain yksi uutuus, jota oikeasti odotamme

01.02.2021 12:52 | Muropaketin toimitus

Little Nightmares 2 ja muutamat uudelleenjulkaisut piristävät muuten hiljaista kuukautta.

Vuosi 2021 on ehtinyt jo helmikuuhun, mutta pelimarkkinoilla julkaisutahti jatkuu hiljaisena. Koko kuukauden aikana näyttäisi ilmestyvän vain yksi peli, jota oikeasti odotamme.

LUE MYÖS: 15 peliä, joita odotamme vuodelta 2021: Horizon Forbidden West, Far Cry 6, God of War: Ragnarok…

Kyseessä on tietysti Tarsier Studiosin Little Nightmares -kauhuseikkailun odotettu jatko-osa. Totesimme jo ensintuntumassa, että kyseessä on todella lupaava yhdistelmä kauhua ja tasohyppelyä. Edeltäjästään itsenäinen peli sopii ennakon perusteella hyvin niillekin, jotka eivät ole pelanneet ensimmäistä osaa.

Little Nightmares 2 ilmestyy 11. helmikuuta PC:lle, Nintendo Switchille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Uuden sukupolven versiot seuraavat jälkijunassa myöhemmin tänä vuonna.

LUE MYÖS: Ensituntumat | Little Nightmares 2 sekoittaa kauhun ja tasoloikan upean tunnelmallisella tavalla

Uusissa julkaisuissa ei tosiaan paljon suuria ja odotettuja pelejä tässä kuussa nähdä, mutta uudelleenjulkaisuja sentään on tarjolla.

Esimerkiksi ylistetty Control ilmestyy uuden sukupolven konsoleille 2. helmikuuta, ja toimintaroolipelit Nioh ja Nioh 2 ilmestyvät 5. helmikuuta remasteroituina Complete Edition -versioina PlayStation 5:lle. Myös loppuvuodesta arvostelemamme scifi-seikkailu Haven ilmestyy Nintendo Switchille ja PlayStation 4:lle jo 4. helmikuuta.

Pelattavaa siis riittää, mutta uutuuksien rintamalla on vielä hiljaista.