Uusimmat

Helmikuun PlayStation Plus -peleissä muun muassa viime vuoden kehuttu seikkailupeli Rime

01.02.2018 12:34 Muropaketin toimitus

PlayStation Plus -jäsenille tarjotaan helmikuussa kaksi peliä, sekä PlayStation VR:n bonus-peli. Lisäksi täyden vuoden jäsenyyden ostamisesta palkitaan nyt ilmaisella pelillä.

Sony on julkistanut PlayStation Plus -palvelunsa helmikuussa ilmaispelit. Tarjolla on tasohyppelypeli parin vuoden takaa, sekä vasta viime vuonna ilmestynyt, tunnelmallinen seikkailupeli.

Ensimmäinen peleistä on jo vuonna 2013 PlayStation 4:n julkaisupelinä ilmestynyt Knack, jolle on ehtinyt ilmestyä jo jatko-osakin. Toinen taas on Tequila Worksin viime vuonna julkaisema seikkailu- ja ongelmanratkontapeli Rime, joka on saanut voittopuolisesti positiivisia arvioita pelimediassa. Muropaketin arviossa Icon (2001) jalanjäljillä kulkevalle, tunnelmalliselle pelille liikeni kolme tähteä.

PlayStation VR:n omistajille on tarjolla myös viime vuonna ilmestynyt StarBlood Arena. Lisäksi Sony tarjoaa kaikille 12 kuukauden PS Plus -jäsenyyden ostajille Far Cry 4 -pelin (2014) täysin ilmaiseksi. Tarjous on voimassa vielä 12. helmikuuta asti.

Alta näet PS Plus -pelien esittelyvideon.

Muropaketin uusimmat