UUSIMMAT

Helsingin GameXpo-pelimessuilla järjestetään 1000 pelaajan PUBG-turnaus

11.10.2018 15:01 | Muropaketin toimitus

Helsingin GameXpo-pelimessuilla järjestetään 1000 pelaajan PlayerUnknown’s Battlegrounds -turnaus. Turnaukseen voi osallistua kuka tahansa yli 16-vuotias pelaaja ja sen palkintopotti on 5000 euroa.

Helsingin GameXpo-pelimessuilla järjestetään yhdessä Jimm’s PC:n kanssa 1000 pelaajan PlayerUnknown’s Battlegrounds -turnaus. Livenä pelattavassa turnauksessa pelataan 80 osanottajan eriä 2.-4. päivä marraskuuta välisenä aikana, joihin pääsee mukaan yksinkertaisesti jonottamalla tapahtumaan. Pelipaikalla on valmiit pelikoneet eikä omaa tietokonetta tarvitse ottaa mukaan. Myöskään ennakkoilmoittautuminen ei ole tarpeellista.

Jokaisesta erästä pääsee sunnuntaina 4.11 järjestettävään finaaliin kolme pisimpään hengissä selvinnyttä pelaajaa. Osallistujien täytyy olla vähintään 16-vuotiaita ja turnauksen tarkemmat säännöt julkaistaan lähiaikoina GameXpon nettisivuilla. Turnauksen palkintopotti on yhteensä 5000 euroa.

”Nyt kuka tahansa yli 16-vuotias messukävijä voi aistia miltä kiihkeä turnauspelaaminen tuntuu ja millaista on olla oman elämänsä e-urheilija”, kommentoi Messukeskuksen myyntipäällikkö Antti Hassinen.

Muropaketin uusimmat