UUSIMMAT

Henry Cavill pudotti todellisen huhupommin – The Witcher -näyttelijä vihjailee osallisuudestaan mahdollisessa Mass Effect -projektissa

25.02.2021 07:00 | Muropaketin toimitus

Netflixin The Witcher -sarjan Geraltin roolin itselleen ottanut Henry Cavill saatetaan nähdä seuraavaksi toisen huippusuositun pelisarjan tähtenä.

Näin ainakin jos näyttelijän tuoreeseen Instagramissa julkaistuun kuvaan on luottaminen. Cavill nimittäin julkaisi tilillään alla olevan kuvan salamyhkäisellä saatteella, joka vihjailee miehen seuraavasta ”salaisesta projektista” – tai sitten vain nipusta papereita.

Kuvan paperinipusta ei saa normaalisti tarpeeksi selvää, mutta Game Pressure on onnistunut editoimaan kuvaa siten, että tekstistä erottuvat sanat Cerberus, Reaper, Geth ja Tali’Zorah. Mass Effect -sarjan faneille kyseinen nelikko on hyvin tuttuja termejä rakastetusta roolipelisarjasta. Vihjaileeko Cavill toisin sanoen olevansa mukana mahdollisesti Mass Effect -sarjaan perustuvassa elokuvassa, televisiosarjassa, tulevassa pelissä tai muussa projektissa?

Game Pressuren toimittajat pystyivät myös paikantamaan kuvassa näkyvän tekstinpätkän Mass Effect 3:n Wikipedia-sivuille, joten kyseessä ei ainakaan ole käsikirjoitus. Ainoaksi mysteeriksi jääkin enää se, onko kyseessä todellinen projekti vai ainoastaan Cavillin trollaus. Filmatisoinnin lisäksi kyseessä voi olla myös julkistettu uusi Mass Effect -peli, joka julkaistun teaser-videon perusteella pohjautuu jollain tapaa alkuperäisen Mass Effect -trilogian tapahtumiin ja johon Cavill saapuu yhtenä ääninäyttelijöistä.

Mass Effectin mahdollisista filmatisoinneista puhuttiin jo vuosikymmen sitten, mutta tuolloin oikeudet kiersivät lähinnä tuotantoyhtiöltä toiseen, eikä käsikirjoittajat saaneet aikaiseksi sopivaa käsikirjoitusta. Sittemmin projektista ei ole kuulunut mitään vuosiin. BioWare tai EA ei ole myöskään vahvistaneet mitään.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Henry Cavill (@henrycavill) jakama julkaisu