Hideo Kojiman mielipiteitä jakanut Death Stranding päivättiin PS5:lle kattavien parannusten kera

09.07.2021 12:17 | Muropaketin toimitus

Kojima Productions on vahvistanut Death Stranding: Director’s Cutin julkaisupäivän ja tarkemman sisällön.

PlayStation 5:lle saapuva uudelleenjulkaisu laajentaa Hideo Kojiman postapokalyptistä postimiessimulaattoria lisäämällä peliin uusia tarinatehtäviä, taistelumekaniikkoja, varusteita ja kokonaan uuden pelitilan kisaamiselle.

Director’s Cut lisää muun muassa lähitaisteluliikkeitä sekä kasvattaa asevalikoimaa laseraseilla ja konekivääreillä. Cargo gunin avulla paketteja voi puolestaan ampua pitkien etäisyyksien päähän, kun taas uusi eksohaarniska sekä suloinen pieni robottikaveri auttavat kantamaan entistä enemmän paketteja perille.

PS5-versio ottaa luonnollisesti kaikki tehot irti myös uudesta konsolista tarjoten entistä paremman ja sulavamman pelikokemuksen ja nopeammat latausajat. Kuvatiloina toimivat ylöspäin skaalattu 4K/60fps sekä natiivi-4K ultralaajakulma- ja HDR-tuella. Myös DualSensen haptista palautetta sekä 3D-ääntä luvataan hyödynnettävän.

PS4-version omistajat voivat siirtää tallennuksensa PlayStation 5:lle, mutta Director’s Cut -versioon päivitys maksaa noin kymmenen euroa pelin jo entuudestaan omistaville.