Historian kallein pelikopio myytiin älyttömällä hinnalla, Tältä näyttävät PS5-pelien kannet, Fortnite-pelaajat ostivat miljoonahuvilan – ja viikon 28/2020 muut tärkeimmät peliuutiset

12.07.2020 19:36 | Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 28/2020 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat peliaiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut mm. seuraavaa:

Historian kallein yksittäinen pelikopio huutokaupattiin 114 000 dollarilla

Alkuperäinen yhdysvaltalainen Super Mario Bros. -kopio huutokaupattiin Heritage Auctionsin huutokaupassa 114 000 dollarilla.

Kuva: Tältä PlayStation 5 -pelien kannet tulevat näyttämään – Mitä mieltä olet muutoksista?

Sony on paljastanut, miltä Marvel’s Spider-Man: Miles Moralesin fyysisen pelikopion kannet tulevat näyttämään. Samalla kuva kertoo, miltä PlayStation 5 -pelien kannet näyttävät ylipäätään.

Fortnite-streamaajat ostivat yhdessä miljoonia maksaneen ökyhuvilan

Aiemmin Luminosity Gaming -esports-organisaatiota edustaneet Fortnite-streamaajat Formula, Kiwiz, Nicks ja Randumb ovat perustaneet uuden One Percent -nimisen peliryhmän, jonka päämaja on miljoonia maksanut ökykartano.

Counter-Strike: Global Offensive -pelaaja teki joukkuetoverilleen todella tylyn tempun, mutta eihän tälle voi kuin nauraa

Counter-Strike: Global Offensive -klipillä nähdään, kuinka pelaaja juksutti oman joukkuetoverinsa kuolemaan hauskalla tavalla.

Arvostelu: Kiinnostava pelimaailma ei riitä pelastamaan SystemShockista ammentavaa P.A.M.E.L.A:a

Selviytymiskauhua tarjoava P.A.M.E.L.A tarjoaa kiinnostavan pelimaailman ja tarinan, mutta ikävä kyllä bugit ja kehno kamppailu tekevät niistä nauttimisesta hankalaa.

Epic Games Store tarjoaa nyt peräti kolmea tavallisesti maksullista peliä ilmaiseksi yhtä aikaa

Epic Games Storesta voi nyt napata talteen kolme tavallisesti maksullista peliä kokonaan ilmaiseksi.

Muropaketin uusimmat